2/21/2010

Surfer Blood- Astro Coast

Kurį laiką Surfer Blood debiutą Astro Coast ignoravau. Tačiau pagyros perspektyviems jaunuoliams sklido iš visų kampų, tad neatsilaikiau. Prisipažinsiu, kad tikėjausi daugiau. Groja ketvertukas iš Floridos kokybiškai. Groja surf/ indie roką, kuriame pagrindinį vaidmenį atlieką fuzzy gitaros, ir 'sing along' priedainiai, tačiau kažko ypatingo ar labai įdomaus nepateikia. Žinoma dainos kaip Swim ar Twin Peaks yra tikri hitai, tiesiog spinduliuoja gera nuotaika ir į galvą krenta iš pirmo karto, bet yra ir tokių kaip Anchorage, kurias norisi tiesiog prasukti.

Take It Easy bandoma žaisti tropical motyvais, pati pradžia netgi skamba kaip Abe Vigoda, tačiau galutinis rezultatas vistiek kažkas panašaus į Vampire Weekend. Kad Surfer Blood stengiasi skambėti įdomiau, rodo Slow Jabroni su užuominomis į psikodeliką, bet tarsi bijoma išeiti už gitarinio indie roko ribų. Tam tikrame kontekste (pavyzdžiui kokiam nors pub'e ar open air'e gyvai) turėtų būti tikrai linksma, tokios dainos kaip Floating Vibes ar jau minėta Swim tam ir sukurtos, o kur dar Catholic Pagans priedainis... Dar norėjau paminėti Harmonix, vieną labiausiai patikusių iš viso albumo.

Astro Coast nėra blogas albumas, daug kam jis turbūt netgi labai geras, tačiau išlepintiems klausytojams norisi kažko daugiau.

7 10



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą