10/25/2009

Hollows - Hollows

Jei dar nespėjote surengti teminio vakarėlio helou-vyno proga, turime jums pasiūlyti garso takelį. Grupė iš Čikagos Hollows groja Adamsų šeimynėlės melodijas su 60’s ir surf-garaž roko priemaišomis. Tik nemanykite, kad tai pižonų kompanija, po pasiskolintomis idėjomis maskuojanti jų stygių. Kiekviena debiutinio Hollows daina – kompoziciniu ir aranžuotės požiūriu tobulai sukonstruotas kūrinys. Tai šen, tai ten, kaip helou-vyno kaukės šmėsteli roko klasikos skoliniai – tai rolingai, tai dorsai, tai The Who. O Skeleton woman stebėtinai natūraliai griebiamasi tiesiog punk.

Kolektyve lyderiauja merginų trio, o joms talkina du vaikinai, ir kiekvienas iš jų vertas atskiro aprašymo – tiksliau pats įrašas, kad ir atsiduoda naftalinu, suteikia progą išgirsti ir galingą moterišką būgdavimą, ir nieko neužgožiančius vargonus.

Pavyzdingai garso inžinierius pasidarbavo su Shadows in the dark. Keista, kad šiame pasaulyje dar tokie dalykai kažkam rūpi, tačiau kai vargonams paantrina elektrinė gitara – nublanksta bet koks senamadiškumo įspūdis. Kyla mintis, kad įvairiausių stilių ir ritmų išprievartautą šiuolaikinio klausytojo ausį, gali vėl sužavėti labai elementarūs triukai. Kaip dėdė rokenrolas kartą jau padarė.

Pasiausti galima su Scarecrow, o kaip laiko mašina veikia Love will find you ir Watch out sally. O šiaip perklausius 11 Hollows dainų nesinori rašyti apie pačią grupę ir skelbti diagnozės. Albumas geras, viskas prieš akis.

710


Hollows- Johnny Appleseed

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą