11/13/2009

Thee Oh Sees- Dog Poison

Štai ką aš vadinu produktyvumu. Nespėjome pamiršti vasaros stoner roko himnų iš Help albumo, o jau gauname naują kaliforniečių darbą. Ir ne kokį nors EP, o pilnavertį LP, tiesa ganėtinai trumpą, viskas čia vyksta labai greitai ir vienoje vietoje per ilgai neužsibūnama (10 dainų sutelpa į 24 minutes). Arba Thee Oh Sees liko nemažai idėjų nuo praeito albumo arba tiesiog tos idėjos jiems labai greitai gimsta. Bet kokiu atveju nuo to tik geriau mums, nes geros muzikos per daug nebūna.

Dog Poison albumu Thee Oh Sees ir vėl mums siūlo garažo, sarfo, psikodelikos ir dar kažin ko makalynę, tik į garso kokybę čia žiūrima dar atsainiau. Help irgi nepavadinsi hi-fi įrašu, tačiau ten dainos buvo ar bent jau skambėjo taip, tarsi būtų gerai surepetuotos ir „atgrotos“, tuo tarpu Dog Poison yra savotiška išvirkščia Help pusė. Garažas čia ir skamba taip, kaip įrašytas garaže.

Dogs Poison elektrinę gitarą dažniau keičia akustinė, pasigrsta ir šešiasdešimtųjų folko. Be to galime aptikti ir kitokių įdomių dalykėlių: barškučių, dūdelių, vargonų iš retro siaubo filmų garso takelių, handclap'ų ir pan. Nuobodumu albumo tikrai neapkaltinsi- smagus ir įvairus, be to trumpas, todėl atsibosti tikrai nespėja. Muzika iš tos pačios lentynos kaip Ganglians (Sugar Boat), The Fresh and Onlys ( I Can't Pay You To Disappear), Woods ( The Sun Goes All Around) ar Wavves ( Voice In The Mirror), tad turėtų būti maždaug aišku, ko tikėtis.

810


Thee Oh Sees- Sugar Boat

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą